Virtueel Jansen Telescope 
Design Event

Dinsdag 14 juni – 16:00 – 18:00 uur. 

 

Werkt of ontwerpt u met staal en stelt u hoge eisen aan esthetiek?
Dan zou het tweede online event van de Jansen Perspectives Event Series over Design op dinsdag 14 juni u wellicht interesseren. Ontdek waarom creatieve vrijheid in esthetiek niet in strijd hoeft te zijn met veiligheid en functie als  u gebruik maakt van de stalen Jansen systemen in uw werk.

Tijdens dit virtuele evenement kunt u internationale sprekers van hoog niveau verwachten die hun licht zullen werpen op het onderwerp design, met een praktische focus op gebouwen.

Zo spreekt Prof. Dr. Ulrich Knaack van de TU Delft over design en de relatie met geveltechniek. Daarnaast worden er diverse projecten uitgelicht waaronder de
St. Bavo Kathedraal in Gent. De voertaal van het online event is Engels en Duits. Maak gebruik van deze mogelijkheid om te netwerken en kennis op te doen en schrijf u nu in voor deze virtuele bijeenkomst.

Meer informatie en registreren

Voor meer informatie over de bijeenkomst en het programma verwijzen wij u naar de eventpagina op de jansen.com website. U kunt zich tot een dag van te voren aanmelden voor dit online event.

We kijken er naar uit om u virtueel te ontmoeten op dinsdag 14 juni.

Telescope event Design