Jansen is de sparring-partner voor de architect

 

Architecten zijn kunstenaars die graag de grenzen opzoeken, dat resulteert in spraakmakende objecten. Ook wij zijn echte liefhebbers van ruimtelijke, open bouwwerken met heel veel glas en een riante lichtinval.

Vanaf het allereerste schetsontwerp geeft Jansen feedback en advies bij de totstandkoming van een unieke architectonische visie. Met de producten van Jansen bieden wij innovatieve oplossingen en technische ondersteuning die u als architect in staat stellen om projecten te realiseren die recht doen aan het originele ontwerp, zowel technisch als esthetisch.

Voor stabiliteitsberekeningen, werktekeningen en het deskundig beoordelen van bestekken bent u bij Jansen aan het juiste adres.

Onze projectadviseurs bieden praktische ondersteuning bij tenders. In het voortraject trekken wij met u op en bestuderen alle details. Gedurende de bouwfase kunt u, naast het opvolgen van het bestek, alle tools gebruiken die Jansen u biedt. Wij voorzien u van informatie over kwaliteit en onderhoudsvoorschriften. Doe een beroep op onze expertise, wij helpen u uw projecten te realiseren.

Denk vrij, wij denken mee en geven vorm aan uw ontwerp!

Jansen by ODS