Over Jansen 

 

Jansen AG, de marktleider voor stalen raam-, deur- en gevelsystemen, heeft op 1 januari 2022 een kantoor in Breda (NL) geopend voor de markt in Nederland en België. Hiervoor heeft Jansen de medewerkers van de voormalige partner Kloeckner ODS, dat jarenlang de distributie heeft verzorgd van de stalen profielsystemen van Jansen, in dienst genomen.

Het in 1923 opgerichte Jansen AG dat is gevestigd in Oberriet in Zwitserland ontwikkelt, fabriceert en distribueert stalen profielsystemen en kunststof producten voor diverse sectoren in de bouwindustrie. In januari 2021 heeft Jansen AG de dochteronderneming RP Technik GmbH van de Welser Profile Unternehmensgruppe overgenomen dat ook een systeemaanbieder is voor staaloplossingen voor gevels, ramen en deuren. Tot op de dag van vandaag is de Jansen Group 100% een familiebedrijf en heeft het wereldwijd ongeveer 600 mensen in dienst.

Passie voor profielen, wij zijn er voor u

Jansen, duurzame samenwerking op hoog niveau

 

Bij Jansen gaan we altijd voor de langetermijnrelatie, zowel met onze klanten als onze toeleveranciers. Jansen producten worden al meer dan vijftig jaar gebruikt in iconische bouwprojecten in Nederland en België. Investeren in elkaar maakt dat je goed op de hoogte bent van wat er speelt en van wat er gewenst is. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste basis is om op verder te bouwen.

Onze lokale markten hebben hun eigen eisen en wensen, gebaseerd op het klimaat, wet- en regelgeving, maar ook op architectuur en historie. Op basis van deze input ontwikkelt Jansen specifieke stalen productlijnen waarmee we u optimaal van dienst kunnen zijn.

 

Onbegrensde creativiteit,
alles begint met een idee