WasteBuild Amsterdam 2019

20/11/2019 | nieuws

Jansen by ODS - WasteBuild
Volgens sommigen koploper, volgens ons ambitieus, nieuwsgierig en betrokken. Ook wij zijn als bedrijf in transitie van lineair naar circulair.

Daar is tijd voor nodig maar niets weerhoudt ons er van om bij de eerste editie van de WasteBuild in Amsterdam aanwezig te zijn. Wij hebben de mileudata van zowel Jansen systemen als Skellet helder en wij zijn trots dat deze systemen tot de meest duurzame op hun respectievelijke terrein behoren. Dat komt door het ernorme hergebruikpotentieel van staal en dat is de basis van ons business model waarmee wij investeerders en opdrachtgevers meerwaarde willen bieden.

Tegelijkertijd helpen wij mee aan het reduceren van CO2.

Jansen by ODS - WasteBuild
Nieuwe eigendomsverhoudingen horen ook bij de circulaire economie en er wordt niet uitsluitend aan opdrachtgevers verkocht. Wij ontwikkelen ons tot een aanbieder van (gevel)constructies “as a service”. De eerste projecten waarbij wij optreden als CESCO (circular economy service provider) zijn een feit.

Op de WasteBuild gaan wij in gesprek met gelijkgestemden en tonen het bouwsysteem van de toekomst. Klik HIER voor een gratis toegang tot de beurs.

Voor de conferentie vraagt WasteBuild een entreeprijs.

Jansen by ODS - WasteBuild
Jansen by ODS - WasteBuild
Jansen by ODS - WasteBuild
Jansen by ODS - WasteBuild