Veiligheid staat centraal in het eerste virtuele evenement van Jansen

04/05/2021 | nieuws

Jansen staat voor kwaliteit en de stalen profielensystemen voor ramen, deuren en façades blijven continue in ontwikkeling. Jansen gaat digitaal de dialoog aan met de evenementenserie Jansen Perspectives. Op donderdag 20 mei vindt het eerste evenement plaats en wordt de telescoop op het onderwerp “Veiligheid” gericht. Op het programma staat o.a. de bekende architect Kai-Uwe Bergmann en worden er drie interessante case studies gepresenteerd. Veiligheid voor ruimtes én mensen

Voor Jansen is veiligheid een belangrijk thema. Er zijn diverse systemen specifiek ontworpen rondom de veiligheidsaspecten voor brandveiligheid en het bieden van bescherming tegen inbraak, kogels en explosies. “Voor ons is veiligheid niet alleen een noodzaak, maar ook een voorwaarde om gebouwen te kunnen gebruiken waarvoor ze ontworpen zijn, namelijk om in te wonen, te werken en in te leven. Onze stalen profielen voor ramen, deuren en gevels worden niet alleen gebruikt voor de scheiding van binnen- en buitenruimtes, maar geven de mensen een veilig gevoel in een ruimte. En dat aspect is waar veiligheid ook om draait” aldus Christoph Jansen, CEO Jansen AG.

Jansen by ODS - LocHal

BIG – Bjarke Ingels Group (Denemarken) and Barcode Architects (Rotterdam)

 

Telescope Security Event

Het eerste interactieve en meertalige evenement vindt plaats op donderdag 20 mei 2021 van 16:00 tot 18:00 uur. Er worden inzichten gegeven in de verschillende beschikbare Jansen stalen systemen rondom de aspecten “wind, water en lucht”, inbraakwerendheid en brandveiligheid. Er zijn sessies in het Engels, Duits, Frans en Italiaans.

Programma
Kai-Uwe Bergmann van de BIG Bjarke Ingels Group is de keynote speaker en belicht het onderwerp veiligheid vanuit het perspectief van de architect.

In de break-out sessies kunnen deelnemers kiezen tussen drie internationale case studies: Schiphol Airport (Amsterdam), La Samaritaine (Parijs) en het Odunpazari Modern Museum Eskisehir (Turkije) die worden gepresenteerd door Frener & Reifer, cepezed en de Polimeks Holding.

De Zwitserse futuroloog Georges T. Roos geeft als gastspreker een blik op de toekomst. Na de interactieve paneldiscussie met Kai-Uwe Bergmann, Georges T. Roos en Christoph Jansen is er een mogelijkheid om virtueel te netwerken in de digitale omgeving van het Telescope Security Event.

Wij nodigen u van harte uit om aan dit evenement deel te nemen. U kunt zich tot 18 mei 2021 gratis registreren via events.jansen.com.