Welkom bij Jansen: een nieuw kantoor in Nederland

18/01/2022 | nieuws

Kantoor Jansen Nederland

Zoals in het nieuwsbericht van 14 oktober 2021 reeds aangekondigd, hebben we per 1 januari 2022 een kantoor geopend in Breda (NL) om de staalmarkt in Nederland en België rechtstreeks te bedienen. Hiervoor zijn de medewerkers van de voormalige partner Kloeckner ODS bij Jansen in dienst getreden. Zij hebben jarenlange verkoopervaring met onze stalen profielsystemen. De collega’s ter plaatse hebben rechtstreeks toegang tot de gespecialiseerde afdelingen van het hoofdkantoor in Oberriet en kunnen rekenen op de volledige ondersteuning vanuit Zwitserland.

Nieuw adres

De locatie van het nieuw opgerichte kantoor en daarmee de werkplek van het Jansen-team is al in gebruik genomen:

Jansen AG NL / BE Representative Office

Ettensebaan 31
4813 AH Breda
Nederland

 Contactgegevens

Het nieuwe Jansen kantoor in Nederland is als volgt bereikbaar:

Contact voor Nederland:
info.netherlands@jansen.com
Telefoon: +31 (0)20 899 95 20

 Contact voor België:

info.belgium@jansen.com
Telefoon: +32 (0)3 375 61 83 (BE) / +32 (0)3 375 61 81 (FR) 

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en om samen met u de voordelen en mogelijkheden van de staalsystemen van Jansen verder te verkennen. Wij zien het als onze taak om de positieve eigenschappen van staal als materiaal in de bouwsector verder te ontwikkelen en te bevorderen.

Over Jansen AG

 Het in 1923 opgerichte Jansen AG dat is gevestigd in Oberriet in Zwitserland ontwikkelt, fabriceert en distribueert stalen profielsystemen en kunststof producten voor diverse sectoren in de bouwindustrie. In januari 2021 heeft Jansen AG de dochteronderneming RP Technik GmbH van de Welser Profile Unternehmensgruppe overgenomen dat ook een systeemaanbieder is voor staaloplossingen voor gevels, ramen en deuren. Tot op de dag van vandaag is de Jansen Group 100% een familiebedrijf en heeft het wereldwijd ongeveer 600 mensen in dienst.

Jansen AG
Gare Maritime
Africa Museum
European Council