Arte 66@Work

12/09/2020 | nieuws

Janisol Arte 2.0 werd uitgebreid met Arte 66 bijvoorbeeld. Hiermee heeft het slanke stalen raamsysteem ook een draaikiep variant gekregen. Wist u trouwens dat wij voor Janisol Arte ramen het DuBo certificaat mogen voeren?

Het Jansen Janisol Arte 66 systeem voor draairamen, kiepramen, draai-kiepramen en stolpramen bevat onder meer een aantal nieuwe geïsoleerde slanke stalen profielen en een compleet pakket aan beslag. Arte 66 is een uitbreiding op het Janisol Arte systeem, dat speciaal ontworpen is voor ramen met een super slank aanzicht en met modern comfort.

Jansen by ODS - LocHal

Let’s have lunch!

Graag bieden wij u als architectenburo de mogelijkheid om gebruik te maken van onze lunchbox presentatie. Gewoon bij u op kantoor, in de kantine of in een vergaderruimte. U nodigt de collega’s uit voor wie het relevant is en wij regelen de broodjes!
Zo kunnen wij u en uw collega’s op een prettige en efficiënte manier informeren over de mogelijkheden met onze stalen Jansen systemen.

Jansen by ODS - LocHal

De lunchbox presentaties worden het hele jaar door georganiseerd. Desgewenst kunnen wij de presentatie op uw wensen afstemmen. Wij verzoeken u in dat geval op het formulier aan te geven naar welke onderwerpen of systemen uw speciale interesse uitgaat. Uiteraard zal er ook ruimte zijn voor het stellen van vragen. Indien u nog vragen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

U kunt zich aanmelden door middel van dit formulier. De aanmelding is in eerste instantie vrijblijvend en verplicht u tot niets. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een definitieve afspraak te maken.